Badkameraanpassingen & traphulpmiddelen | Adaptez
AssiStep wordt TOPRO Step: De nieuwe standaard voor veilig traplopen
/ 30 apr 2024

AssiStep wordt TOPRO Step: De nieuwe standaard voor veilig traplopen

Bij Adaptez zijn we voortdurend bezig met het verbeteren van onze mobiliteitsoplossingen om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden. Recentelijk heeft onze partner TOPRO een belangrijke verandering doorgevoerd die de manier waarop mensen traplopen zal verbeteren: de AssiStep is nu omgedoopt tot de TOPRO Step.

Van AssiStep naar TOPRO Step

De AssiStep, het betrouwbaar hulpmiddel voor veilig traplopen, wordt nu geïntroduceerd onder de naam TOPRO Step. Deze rebranding komt voort uit een overname door het prestigieuze Noors bedrijf TOPRO, een bekende producent van rollators.

Waarom de TOPRO Step?

  1. Bewezen Prestaties: Als voormalige AssiStep heeft de TOPRO Step al bewezen een essentieel hulpmiddel te zijn voor mensen die veilig en zelfstandig trap willen kunnen lopen. Met zijn betrouwbare constructie en intuïtieve ontwerp heeft het duizenden gebruikers wereldwijd geholpen om hun mobiliteit te verbeteren.
  2. Geavanceerde Technologie: Onder de nieuwe naam biedt de TOPRO Step dezelfde geavanceerde technologie die gebruikers gewend zijn. Met een uniek railsysteem en ergonomisch gevormde handgreep biedt het maximale grip en stabiliteit tijdens het traplopen.
  3. Maatwerk: Net als de AssiStep is de TOPRO Step volledig aanpasbaar aan de individuele behoeften van gebruikers. Of u nu extra ondersteuning nodig heeft of liever een lichtere grip wilt, de TOPRO Step kan worden aangepast om aan uw specifieke vereisten te voldoen.

Conclusie: De overgang van AssiStep naar TOPRO Step vertegenwoordigt een spannende evolutie in de wereld van mobiliteitshulpmiddelen. Met zijn bewezen prestaties, geavanceerde technologie en maatwerkopties blijft de TOPRO Step de beste keuze voor iedereen die op zoek is naar veiligheid en stabiliteit tijdens het traplopen. Bij Adaptez zijn we trots om deze vernieuwde trapsteun aan te bieden aan al onze klanten. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe de TOPRO Step uw mobiliteit kan verbeteren.